Metos Uutiset on ilmestynyt ja postitettu asiakkaillemme

( 17.12.2015 )

 

Vuoden 2015 viimeinen Metos Uutiset on ilmestynyt ja postitettu asiakkaillemme. Tässä numerossa on muun muassa Petri Jurvasen mielenkiintoinen artikkeli ruokatrendeistä: mikä on nyt in ja mitä on mahdollisesti tulossa? Lehden kautta pääset taas tuttuun tapaan kurkistamaan myös erilaisten ruokapalvelujen saloihin, saleihin ja keittiöihin:

 

Lozzi, Jyväskylä – Alvar Aallon suunnittelema miljöö luo tunnelman, keittiön jauholeipomo leipoo ja paistaa tuoreen leivän

 

Meripaviljonki, Helsinki – herkullisia ja terveellisiä kala-annoksia tunnelmallisessa kelluvassa ravintolassa. Palasia historiaa ja lisää makunautintoja on tarjolla kadun toisella puolella yhdessä Suomen suurimmassa useamman ravintolan muodostamassa ravintolakokonaisuudessa.

 

Kiela, Salla - makupaloja Lapin luonnosta ja lähituottajilta. Eväitä elämyksiin erämaassa.

 

Lehden sivuilta voit lukea myös Vuoden Kokki  2015 Ismo Sipeläisen ajatuksia niin armeijan muonista kuin kilpailemisestakin. Löysimme myös 55-vuotiaan Metoksen paistinpannun, jolla tehdään edelleen vaikka mitä. Uutuustuotteista esittelemme muun muassa  uuden sukupolven Metos Marvel -painekeittokaapin. Monen keittiöammattilaisen ikisuosikki tarjoaa vertaansa vailla olevaa helppoutta ja nopeutta ruoanlaittoon.

 

Linkki Metos Uutisten tarjouksiin

Linkki Metos Uutisten pdf-versioon

 


Mukavia lukuhetkiä!
Juha Jokinen