Aregala tuo kansainvälisen makumaailman Tampereelle

( 20.8.2014 )

Tampereella järjestetään 2. – 4. lokakuuta 2014 ensimmäistä kertaa Aregala-tapahtuma, jossa kansainväliset palkitut huippukokit ohjaavat kokkausworkshopeja ja opettavat omien maidensa ruokaperinteitä. Tampereen ammattikorkeakoulussa järjestettävässä tapahtumassa ovat edustettuina Suomen lisäksi Brasilia, Kreikka, USA, Argentiina, Espanja, Kosovo, Albania, Kanada, Nicaragua, Peru ja Egypti.

Aregalaan voi osallistua opetuskeittiöissä tapahtuvan workshop-työskentelyn lisäksi myös seuraamalla sitä koulun luentosaliin välitettävän videoyhteyden kautta. Tapahtuman päätös on Tampereen Kauppahallissa järjestettävä herkkugaala.

Tapahtuman järjestää AREGALA Finland. AREGALA on Etelä-Amerikassa vuonna 1982 perustettu kulttuurigastronomiaa edistävä järjestö, joka toimii tällä hetkellä yli 30 maassa. Aregalan missiona on edistää eri kansallisuuksien kulinaristisia traditioita ja eri kulttuurien ruokaperinteiden tunnettuutta. Järjestämällä koulutustilaisuuksia, seminaareja ja muita tilaisuuksia se edistää alan toimijoiden verkostoitumista yli kansallisuusrajojen. Metos toimii tämän ensimmäisen Euroopassa järjestettävän Aregala-tapahtuman yhteistyökumppanina.

Lisätietoja tapahtumasta tästä linkistä.

Ilmoittautuminen tapahtumaan tästä linkistä.