Metos mukana syksyn tapahtumissa: Heinon Tukkumessut ja NordicFood 2014

( 5.8.2014 )

Ammattikeittiöalan osaajille on tänäkin vuonna tarjolla varsin monta tapahtumaa, jotka tarjoavat mahdollisuuden kouluttautua, tutustua uutuuksiin sekä tavata kollegoja. Loppuvuonna Metos on mukana muun muassa Heinon Tukkumessuilla sekä NordicFood 2014 –messuilla.

Syyskuun 2.-3. järjestettävä Heinon Tukkumessut kerää ammattikeittiöalan ja kaupan ammattilaiset Helsingin Messukeskukseen. Kaksipäiväisen tapahtuman antina on kompaktin kokoinen kattaus mielenkiintoisia näyttelyosastoja sekä demokeittiö, jossa on vieraita aina Vuoden Kokista Kokkimaajoukkueeseen.

Perinteinen Elintarviketeollisuus -messut on saanut uuden nimen, NordicFood 2014. Elintarviketeollisuuden ja pakkausalan ammattilaisille suunnattu messutapahtuma tarjoaa tänäkin vuonna runsaasti nähtävää myös ammattikeittiöalan parissa työskenteleville. Tapahtuma järjestetään 8.-10. lokakuuta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Tervetuloa tapahtumiin ja vieraaksi Metoksen osastolle. Tarkemman aikataulun ja ilmoittautumisohjeet näet oheisista linkeistä:
Heinon Tukkumessut
NordicFood 2014